Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Inside the Episode: The Broken Man

/
/

The Hound Season 6In de ‘Inside the Episode’ video van deze week wordt allereerst de terugkeer van Sandor Clegane besproken. David Benioff bevestigt in deze video iets wat de aflevering al deed vermoeden: de bijna-doodervaring van the Hound heeft hem drastisch veranderd. Ook de pogingen van Jon en Sansa om de noordelijke huizen aan hun kant te krijgen worden besproken. D.B. Weiss laat onder andere weten dat hij, net als wij, de scène met Lyanna Mormont erg vermakelijk vindt. Ten slotte wordt er aandacht besteed aan de scène van Theon en Yara in Volantis. David Benioff zegt over deze scene dat we hier eindelijk weer een glimp van de oude Theon terugzien. De video is hieronder te bekijken.

In de video ‘Tough To Kill’ wordt dieper ingegaan op de terugkeer van the Hound. Hierbij komen de acteurs Rory McCann (Sandor Clegane) en Ian McShane (Ray) aan het woord. De mooiste quote is van Ian McShane: “I’m like a leader of this sort of group of people who don’t believe in violence anymore. So obviously I’m not gonna last more than one episode.” De video is hieronder te bekijken.

De laatste video, ‘A Hard Sell’, gaat over de poging van Jon, Sansa, Davos en Tormund om de wildlingen over te halen met hen tegen Ramsay te vechten. In deze video komen Liam Cunningham (Davos Seaworth) en Kristofer Hivju (Tormund) aan het woord en worden de moeilijkheden van onderhandelen met wildlingen besproken. Ook deze video is hieronder te bekijken.

Wat vond jij de meest interessante scène van afgelopen week?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar