Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Fris en Vurig liedje – aflevering 9

/
/

logo Fris en VurigAdembenemend, dat is wat wij ‘The Battle of the Basterds’ vonden. Een uur lang zaten we aan de buis gekluisterd en werden niet teleurgesteld. Want wat een spektakel bracht HBO ons deze week (voor een luttele 20 miljoen)… Natuurlijk zaten er zoals gebruikelijk wat schoonheidsfoutjes in de aflevering (hoe weet Sansa eigenlijk dat de honden wel een snackje lustten) maar dat mocht de pret niet bederven.

Resultaat is een extra lange aflevering van Fris en Vurig Liedje boordevol achtergrondinformatie over het naaien van banieren, diepte-onderzoek naar strijdformaties en een bijzonder groot aantal WWTFs voor een aflevering. Vergeef ons deze week enige mate van chaos, zie het als een afspiegeling van de strijd om Winterfell. Na een aantal weken opbouw voelde deze aflevering voor ons namelijk als die eerste ademteug die Jon kon nemen toen hij loskwam uit de verdrukking.

Het ongebreidelde enthousiasme (en de realisatie dat het na volgende week toch weer een jaar op een houtje bijten is) heeft ons er deze week ook toe gezet om een podcast EXTRA te maken. Helemaal doorspekt met spoilers, kijken wij uit op de aflevering van volgende week die wel 70 minuten gaat duren. Zondag houden wij een GoThathon van seizoen 6 waarbij we live zullen tweeten, dinsdagavond om 20:30 gaan wij live opnemen op YouTube en natuurlijk luister je ons terug op Soundcloud, bereik je ons op Facebook/Twitter en kun je vragen en opmerkingen sturen naar frisenvurigliedje@gmail.com.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar