Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Fris en Vurig liedje – aflevering 8

/
/

logo Fris en VurigToegegeven, de aflevering van deze week was niet helemaal wat we er van hadden verwacht maar dat betekende niet dat er niets te bespreken was. Want ook in de podcast van deze week was er genoeg aanleiding voor scherpe beschouwingen, wilde theorieën en zoals gebruikelijk een ongezonde dosis humor. Uiteraard heeft onze uitzending ‘Niet Een’ weer een verrassende Westeros What the F*ck? van de week maar vooral een heleboel vragen.

Want het lijkt er op dat kindkoning Tommen – die net als alle andere Lannisters steeds meer gehaat wordt – het spelletje Clegane Bowl heeft verpest… Of zal de Berg naar de Hond komen dit keer? Waar gaat Varys heen, en had Tyrion te diep in het glaasje gekeken om de enorme aquatische aanval op Mereen aan te zien komen? En hoe gaat nu in vredesnaam die mop met de honingraat en de ezel? Ook zijn we benieuwd naar wie er als eerste te grazen genomen gaat worden nu de echte Arya Stark weer terug is? Vragen, vragen en nog eens vragen.

Ook namen we afscheid van de Blackfish (en Waif) en zagen we Brienne en Pod langzaam in het duister verdwijnen. Is Jamie nog op tijd terug om zijn zus te redden van het oordeel, en kan Brienne met haar zwaard Oathbreaker nog het verschil maken op het slagveld in Winterfell?

Een ding werd wel duidelijk, en dat is dat Sandor Clegane weer helemaal terug is – ter ere van deze gelegenheid zetten wij wat quotes achter elkaar. Met hem is ook het Broederschap zonder Banieren terug. Wat Beric en Thoros ons te bieden hebben in de oorlog tegen de winter gaan we overpeinzen totdat zondag de een-na-laatste aflevering uitkomt. Tot die tijd geniet je mee op Soundcloud, Facebook, Twitter en je kunt woensdag a.s. live meekijken naar de opnames op Youtube.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar