Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Een preview en enkele foto’s van Game of Thrones S06E07

/
/

Maandag keert de Blackfish eindelijk terug in Game of Thrones! Hij heeft inderdaad Riverrun heroverd op de Frey’s en gaat de confrontatie aan met Jaime. Naast de Blackfish keert Bronn ook eindelijk weer terug in het zesde seizoen.

De aflevering heeft als titel “The Broken Man” en die is waarschijnlijk op meerdere manieren te interpreteren. Het gerucht gaat dat Ian McShane zijn debuut maakt in deze aflevering als Septon Meribald en dat de titel betrekking heeft op zijn speech over “broken men” uit de boeken. Mogelijk heeft de titel ook betrekking op Sandor “The Hound” Clegane. Volgens een populaire fan-theorie leeft hij nog en zou hij door zijn verwondingen een “Broken Man” zijn.

Andere momenten om naar uit te kijken zijn Jon en Sansa die de kleinere huizen in het noorden achter zich proberen te krijgen. Gezien de gebeurtenissen van afgelopen week is een confrontatie tussen Arya en de Faceless Men iets wat we kunnen verwachten. Tot slot lijken we ook meer te gaan zien over de plannen van de Sparrow’s in Kings Landing.

Foto’s

Hieronder enkele officiële foto’s van aflevering zeven:

Nikolaj Coster-Waldau als Jaime Lannister
Nikolaj Coster-Waldau als Jaime Lannister
Jerome Flynn als Bronn en Nikolaj Coster-Waldau als Jaime Lannister
Jerome Flynn als Bronn en Nikolaj Coster-Waldau als Jaime Lannister
Clive Russell als Blackfish Tully
Clive Russell als Blackfish Tully
Lena Headey als Cersei Lannister
Lena Headey als Cersei Lannister
Sophie Turner als Sansa Stark, Kit Harington als Jon Snow, Liam Cunningham als Davos Seaworth en Tim McInnerny als Robett Glover.
Sophie Turner als Sansa Stark, Kit Harington als Jon Snow, Liam Cunningham als Davos Seaworth en Tim McInnerny als Robett Glover
Maisie Williams als Arya Stark
Maisie Williams als Arya Stark
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar