Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Fris en Vurig liedje – aflevering 4

/
/

logo Fris en VurigHij was maar een schoenmaker. Net als zijn vader. De dure schoenen ging als zoete, en vooral duurdere, broodjes over de toonbank en uiteindelijk kwam hij tot het besef dat hij een vreemdeling moest worden in dienst van De Zeven. De Hoge Mus stond centraal in de titel van de aflevering van deze week. We maken kennis met zijn achtergrond. Als we de aflevering goed bekijken, is deze scene dé koppeling met de titel deze week. Hebben wij iets gemist, contact ons op onderstaande gegevens!

Het echte thema van deze aflevering was hereniging, hereniging tussen broer en zus. Tot driemaal toe zagen we een reünie. Een gelukkige tussen Sansa en Jon, een pittig weerzien tussen Theon en een pisnijdige Yara, en een weinig hoopvolle knuffelsessie tussen Margaery en Loras. Een aflevering vol met ontmoetingen, onderhandelingen en vooral: voorbereiding op wat komen gaat, namelijk psychologisch geweld, politieke intriges en als het even kan real-life (hopelijk met Wun Wun) gewelddadige action.

De Westeros WTF van de week is een Wall-editie van All you need is love: Tormund deed een prachtige, en schaamteloze versierpoging om Brienne of Tarth de zijne te maken. Tarth hij het lot of heeft het zin om dit te ondernemen? Geen idee. Tormund is een man van grootsprakigheid maar of hij Brienne werkelijk aan zou kunnen is nog maar de vraag. In ieder geval zorgde het voor goede televisie. Edd is het daar vast mee eens.

Deze week was de eerste keer dat Fris en Vurig Liedje ook live werd uitgezonden via Facebook en Persicope (shoutout voor de 6 kijkers die live meekeken), en dat blijven we zeker doen. Nog een laatste vraag: wanneer komt Tommen aan zijn einde? Sicco heeft in ieder geval al verloren (zie weddenschapoverzicht op onze Facebookpagina) maar er zijn nog kanshebbers. Mail je gedachten, opmerkingen en inzichten naar frisenvurigliedje@gmail.com, tweet naar @NLGoTPodcast of bericht ons via Facebook.

Luister hierboven naar de vierde aflevering van een Fris en Vurig Liedje, de enige Nederlandstalige podcast over Game of Thrones, met veel plezier gemaakt door Sicco de Knecht, Guido Meijer en Sander de Folter.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar