Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Fris en Vurig liedje – aflevering 3

/
/

logo Fris en VurigEen nieuwe week met een nieuwe aflevering van ons aller lievelingsserie. Waar de aflevering van vorige week in het teken stond van geweld, moord en allerlei andere enerverende evenementen, schotelen Benioff en Weiss ons ditmaal vooral veel sterke dialogen voor.

Voorwerk voor verder geweld en meer actie. Over geweld en actie gesproken…

WAT EEN KONINGSE VECHTSCENE!

Sinds ‘The Mountain’ vs. ‘The Viper’ hebben we niet meer zo’n geweldige showdown gezien. Deze scene maakte onze natste dromen waar over The Tower of Joy en we schenken er in de podcast dan ook uitgebreid aandacht aan. We gaan in op de drie W’s van deze zo ontzettend gave scène. Wie zien we? Waar was dit? Wanneer gebeurde het?

We spreken uiteraard uitgebreid over Bran, de three-eyed raven en de rol die zij gaan spelen in de ontknoping van het verhaal. Volgens Sander kan het verhaal in The Tower of Joy nooit goed aflopen, omdat Brans enige andere ervaring in een toren (seizoen 1 aflevering 1) niet heel goed af liep voor hem. Sicco en Guido gaan vervolgens los met allerlei zeer ingenieuze theorieën over hoe Bran langzaam in een slechterik zou veranderen.

Over slechteriken gesproken. Onder zelf geproduceerd trompetgeschal keert onze vriend Pycelle terug in de serie en we krijgen een vooruitzicht op een “trial by combat” waar je U tegen zegt. Ser Gregor. Maar tegen wie? De Hound? Leeft die nog? Wie weet.

In ieder geval was er meer dan genoeg stof ter analyse en vermaak. Zodanig veel dat we de voorspelling over de toekomst van Jon voor leggen aan onze luisteraars. Deel je ideeën in een reactie onder dit bericht, mail naar frisenvurigliedje@gmail.com, tweet naar @NLGoTPodcast of bericht ons via Facebook.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar