Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Fris en Vurig liedje – aflevering 2

/
/

Fris en Vurig liedjeEen week na ons debuut op deze site zijn we weer terug met een nieuwe aflevering van Een Fris en Vurig liedje, de enige Nederlandstalige podcast over Game of Thrones. De aflevering van vorige week was naar onze smaak nog maar het takelen van de achtbaan; ietwat saai maar met een duidelijke spanningsopbouw. Maar HBO gooide ons deze week met een vaart waar je u tegen zegt van deze achtbaan af. Wat een aflevering.

Samen met onze gastcommentator Joyce bespreken we niet alleen de gebeurtenissen, maar bieden we de luisteraars ook wat meer achtergrondinformatie, waar de makers van de serie wat ons betreft soms wat kort door de bocht gaan. Zo wordt de rubriek Wun Wun (je weet wel, die reus) Weetjes van de Week geïntroduceerd, heeft Guido een goede anatomische verklaring voor de heetgebakerde bekken (of is het een mond?) van draken en gaan we wat dieper in op het volk dat leeft op de IJzereilanden . Pas op dat je hoofd niet uit elkaar spat na al deze info, beter bekend als het Robert Strong effect.

Uiteraard is de Westeros WTF?! van de Week terug. Je mag raden welk bloedbad daarin centraal staat deze week. Tot slot staan we stil bij de wederopstanding van Jon Snow. Sander en Joyce voeren nog een verhitte woordenwisseling over de rol en de motieven van Ser Davos in dezen. Beluister deze discussie en meer in onze aflevering “Thuis” en meng je in de discussie via frisenvurigliedje@gmail.com, via Twitter op, op SoundCloud of via onze Facebookpagina.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. Super leuke show jongens. In tegenstelling tot andere recaps/podcasts vind ik dat jullie de informatie goed op orde hebben. Dat wil bij andere nog wel eens te wensen overlaten. En ook voor de flauwe woordgrappen kan je me wel wakker maken 😉 Ga zo (ho)door jongens. 🙂

  2. Dank je wel Marvin! Als je nog iets aan te merken hebt, een verdiepingsvraag of iets te Wunsen hebt, zijn we te bereiken!

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar