Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Een preview en enkele foto’s van Game of Thrones S06E06

/
/

Maandag gaan we zien hoe het Bran vergaat na het schokkende einde van “The Door”. De aflevering van deze week heeft als titel “Blood of My Blood” en is, net als de aflevering van afgelopen week, geregisseerd door Jack Bender. Bryan Cogman heeft de aflevering geschreven.

Momenten om naar uit te kijken zijn natuurlijk het lot van Bran en confrontatie tussen de Sparrows en het Tyrell leger bij de Sept of Baelor. In de verschillende trailers hebben we hier al veel beelden van kunnen zien, waaronder Mace Tyrell met een er beetje belachelijk uitziende helm vol veren. Tot slot is er nog het familiediner bij de Tarly’s. Dat wordt vast interessant!

Om nog even terug te komen op Bran, onze Engelstalige collega’s hebben een breakdown gemaakt van de preview en deze gekoppeld aan beelden uit de trailers die uit dezelfde scène afkomstig lijken te zijn. Zou het kunnen dat “Coldhands” alsnog verschijnt? Of is dit wishful thinking? Check ook het laatste deel van deze video. Laat ons hieronder weten wat jullie denken!

Foto’s

Hieronder enkele officiële foto’s van aflevering zes:

De High Sparrow, Septa Unella en Margaery Tyrell bij de Sept of Baelor
De High Sparrow, Septa Unella en Margaery Tyrell bij de Sept of Baelor
Jaime Lannister en het Tyrell leger
Jaime Lannister en het Tyrell leger
Daenerys en Daario
Daenerys en Daario
Arya in Braavos
Arya in Braavos
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar