Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Tweede spannende lange trailer seizoen 6 Game of Thrones

/
/

Schermafbeelding 2016-04-11 om 18.10.26

Game of Thrones geeft fans opnieuw een lange trailer van seizoen 6! Lannisters, Starks, High Sparrows, Boltons, Greyjoys én er zijn meer White Walkers te zien in deze bloedstollende trailer. Het belooft weer iets moois!

Het zijn net als de andere trailers maar kleine stukjes van seizoen 6, maar wat ons opvalt is dat er veldslagen aankomen. In King’s Landing staan legers van High Sparrow en Lannisters (koninklijk leger) klaar, maar in het noorden staan de Boltons paraat. Dat terwijl achter de muur nog meer is te zien van de befaamde White Walkers. Er zijn nu al twee scènes in de trailer die meer onthullen over deze wezens dan wat we lezen in het boek.

Eindelijk krijgen we meer te zien van Arya. Terwijl ze als meisje nog maar kleine klusjes deed in seizoen 5, gaat ze zich in dit seizoen meer ontwikkelen als een van de ‘Faceless Men’. Haar zusje Sansa zien we ook enorm groeien in deze trailer van een kwetsbaar meisje naar een vrouw die ‘terug wil claimen wat van haar is’. Zou dat de oorlog zijn waar de Boltons klaar voor staan?

Het maakt het in ieder geval weer ontzettend spannend. Wat vinden jullie van de trailer?

Seizoen 6 van Game of Thrones is vanaf 25 april iedere maandag te zien op HBO.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar