Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Nieuwe Game of Thrones seizoen 6 clip te zien bij Conan

/
/

Liam Cunningham (Davos) was recentelijk te gast bij de Amerikaanse talkshow Conan om Game of Thrones seizoen 6 te promoten.

Na de onthulling dat George R. R. Martin hem ooit een boek-gerelateerd geheim heeft verteld en zonder te vertellen wat dat geheim dan precies is, krijgen we een clip uit het zesde seizoen te zien. Je kan deze hieronder bekijken:

In de scène – waarvan een klein fragment in de trailer te zien is – lijkt het erop dat Davos en Ghost Jon Snows lichaam proberen te beschermen tegen de broeders van de Knight’s Watch onder aanvoering van Ser Alliser Thorne. Wij zijn erg benieuwd hoe deze scène afloopt…

Game of Thrones seizoen 6 gaat op 24 april in première op HBO in de Verenigde Staten en op maandag 25 april op HBO in Nederland.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Nog 2 weekjes wachten. En hoe dichterbij we komen hoe lekkerder we worden gemaakt! Goed om te zien dat Ghost klaar zit om Jon te beschermen. Ik ga er nog steeds vanuit dat Jon straks weer levend wordt en jullie?

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar