Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Hollywood première Game of Thrones seizoen 6

/
/

De fans moeten nog even wachten, want op 24 april gaat het nieuwe seizoen van Game of Thrones pas in première in de VS (en een dag later in Nederland). De cast en crew hadden afgelopen zondag al de première van seizoen in Los Angeles.

Veel mooie jurken kwamen op de rode loper voorbij. Een veelgestelde vraag is natuurlijk, leeft Jon Snow nog? Helaas was Kit Harington niet aanwezig tijdens de première, waardoor het nog steeds een raadsel blijft. Ook een aantal nieuwe acteurs waren aanwezig tijdens de première, zoals Joe Naufahu’s die de rol van Khal Moro vertolkt.

Volgens de cast wordt het zesde seizoen fantastisch en veel personages moeten een nieuwe start maken, door wat het voorgaand seizoen is gebeurd. Lena Headey geeft aan dat Cersei normaal alles goed regelt, maar ze is nu gebroken. Daarnaast blijkt in de trailer dat Cersei voor “violence” kiest, dus Cersei zal voor veel spektakel zorgen.

Een ander persoon die geheel opnieuw moet beginnen is Davos, want de ware koning waar hij voor aan het strijden was is gevallen. Tevens is Jon Snow vermoord en we zien Davos hem verdedigen. Daarnaast is Melisandre ook in verwarring, zullen die twee komend seizoen gaan samenwerken, terwijl ze een hekel aan elkaar hebben?

Als Sophie Turner haar personage Sansa moet beschrijven in drie woorden antwoordt ze met “Boss, ass, Bitch, het is een belangrijk seizoen voor alle karakters, maar vooral voor de vrouwen. Een andere Stark die weer terug keert dit seizoen is Bran, heel seizoen 5 is hij getraind, volgens Isaac worden de visoenen steeds cooler en daarnaast zal hij ook terug gaan in de tijd.

Pas op, spoilers

De eerste aflevering van seizoen 6 heeft als titel “the Red Woman”. Er is al wel naar buiten gekomen dat het seizoen begint waar seizoen 5 eindigde. Dus met een shot op Jon Snow die al bloedend op de grond in de sneeuw ligt. Daarnaast zullen alle cliffhangers van seizoen 5 behandeld worden en worden de vragen waar we mee achter zijn gebleven beantwoord.

Rode loper

Wil je het rode loper moment terug kijken dan kan dit hieronder:

The Raven has landed in LA.See your favorite #GameOfThrones cast members walk the carpet and answer your questions at #GoTPremiereLA.

Geplaatst door Game of Thrones op Zondag 10 april 2016

Interviews op de rode loper:

Geplaatst door Game of Thrones op Zondag 10 april 2016

Of bekijk de foto’s op de Facebookpagina van Game of Thrones.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar