Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Hoe kan je legaal Game of Thrones kijken?

/
/
Kit Harington als Jon Snow
Kit Harington als Jon Snow in Game of Thrones seizoen 6

Jaar op jaar blijkt Game of Thrones de meest illegaal gedownloade TV serie te zijn, maar dit kan gelukkig ook legaal. In het verleden kon dit via HBO, maar per 31 december 2016 is HBO Nederland gestopt met uitzenden en kan je Game of Thrones in Nederland alleen nog maar legaal bekijken via Ziggo. 

Game of Thrones kijken bij Ziggo

Voor klanten van Ziggo is er goed nieuws: per 1 januari 2017 kunnen zij het kanaal Ziggo Movies & Series XL aanschaffen met daarop de series en films van HBO. Dit kanaal is te bestellen voor €11,95 per maand, bovenop je reguliere abonnementskosten of als onderdeel van Ziggo’s meest uitgebreide pakket: Ziggo Connect & Play Max (€77,95 per maand).

Alles wat je moet weten over Game of Thrones kijken via Ziggo lees je hier.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

5 Comments

  1. Ik heb een TV en mobiel abonnement op KPN. Toen ik dat abonnement koos zat daar gratis HBO bij. Ik weet niet of dat nu nog het geval is.

  2. Ik wacht heel braaf tot de blue ray uitkomt en die koop ik dan…Ik heb inmiddels alle boeken gelezen en ga ze maar weer herlezen, want wanneer er ooit weer een boek uitkomt….

  3. Zijn er nog opties nu HBO op Ziggo na nergens meer te bekijken is? Ik heb een KPN abonnement, maar mis HBO echt en wil voor juli ook graag nog een keer seizoen 6 kunnen bekijken.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar