Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones seizoen 5 DVD

/
/

Game of Thrones seizoen 5 DVDSeizoen 6 is net begonnen, maar met een ingewikkelde serie als Game of Thrones is het misschien toch lastig om alles meteen weer te begrijpen. Gelukkig is er nog een redmiddel, de DVD van seizoen 5 ligt alweer een tijdje in de winkels en deze is goed te gebruiken om weer op te frissen waar we vorig jaar ook alweer gebleven waren!

Net als afgelopen jaren ziet de DVD box er weer erg goed uit. Naar mijn mening is dit de mooiste tot nu toe. We zien de key art van seizoen 5, Tyrion op een boot, kijkend naar een draak, met een gouden filter erover. In de box zitten weer vijf DVD’s met alle afleveringen enkele bonus features die zeker het bekijken waard zijn. De inmiddels bekende menu’s zijn weer erg dynamisch vormgegeven.

Mocht je de aflevering toch allemaal goed in je hoofd hebben zitten, dan kun je de DVD ook altijd aanschaffen vanwege de leuke extra’s. De extra’s die dit jaar op de DVD te vinden zijn, zijn de volgende:

  • Anatomy of an Episode: Mother’s Mercy – kijk naar hoe de seizoensfinale is gemaakt, van de tekentafel tot de visuele effecten.
  • The Real History Behind Game of Thrones – Auteur George R. R. Martin en andere historici praten o.a. over de periode waarop Game of Thrones geïnspireerd is, the War of the Roses.
  • A Day in The Life – Dit was een van de eerste features die we ook vorig jaar te zien kregen: een uniek kijkje op de set tijdens een productiedag van Game of Thrones.
  • New Characters/New Locations – Laat je inleiden in de nieuwe samenlevingen, culturen en locaties van het vijfde seizoen.
  • Vier verwijderde scènes – Een persoonlijke favoriet: kijk naar welke scènes het vijfde seizoen niet gehaald hebben, maar die wel opgenomen zijn.
  • Audiocommentaar – Audiocommentaar van cast en crew, met o.a. schrijvers David Benioff en D.B. Weiss, Peter Dinklage, Kit Harington en Maisie Williams.

Ik ben enthousiast en raad elke fan dan ook aan om deze DVD aan te schaffen. Ben je overtuigd? Bestel de DVD dan hier!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar