Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones krijgt zevende seizoen!

/
/

GoT S07

Nog voordat het zesde seizoen van Game of Thrones in première is gegaan, heeft HBO bekend gemaakt dat de serie een zevende seizoen krijgt. Dit liet Michael Lombardo, hoofd programmering bij HBO, vandaag weten.

Op zich is dit nieuws niet heel verrassend. Maar dat dit nieuws al voor de première komt, is wel verrassend. Hopelijk horen we snel meer over de plannen voor Game of Thrones seizoen 7 en 8. Er gaan namelijk geruchten dat deze uit minder dan 10 afleveringen zullen bestaan…

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar