Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones seizoen 6 trailer breakdown

/
/
Bran met de Night’s King in de trailer van Game of Thrones seizoen 6
Bran met de Night’s King in de trailer van Game of Thrones seizoen 6

Na het zien van de Game of Thrones seizoen 6 trailer hebben jullie vast een aantal vragen. Wat verteld de trailer ons allemaal over het komende seizoen? Wat is er aan de hand met Jon Snow? Hoe zit het met die veldslag in het noorden? En in Meereen? Hoe gaat het verder met Danny en de Dothraki? En met Euron op de Iron Islands? Wat gaat er allemaal gebeuren in King’s Landing? Hoe zit het met Bran’s visioen?

Er is heel veel te zien in de trailer van Game of Thrones zesde seizoen! De onderstaande video probeert alles zo goed mogelijk uit te leggen. Maar pas op! De video bevat grote spoilers voor seizoen 6 en A Dance with Dragons!

Wellicht dat jullie het YouTube kanaal Alt Shift X al kennen, maar zo niet… Ze hebben veel meer interessante Game of Thrones video’s gepubliceerd! Denk bijvoorbeeld aan hun video waarin ze de immens populaire fan theorie ‘R+L=J’ uitleggen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Er zijn veel interessante theorieën, maar het blijft toch wachten op de uitzendingen. Voor mezelf geloof ik niet dat Jon Snow dood is. Verder hoop ik in het nieuwe seizoen weer iets te zien van Rickon!

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar