Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Designing the Seven Kingdoms

/
/
De battle of blackwater
De battle of blackwater

Ben jij benieuwd hoe de boeken van George R.R. Martin vertaald worden naar het televisiescherm? Op de dag dat het zesde seizoen in première gaat (zondag 24 april 2016), laat Hoofd Storyboard Artist van Game of Thrones William Simpson dit in Paradiso zien.

William Simpson en zijn team ontwierpen alle beelden voor Game of Thrones, waaronder ook de wapens en harnassen. Op basis van hun schetsen werd het uiterlijk van de serie bepaald. De Iron Throne is ook aanwezig in Paradiso. Voor aanvang van het event kunnen bezoekers zich op deze troon laten fotograferen.

Het event is georganiseerd in samenwerking met The John Adams Institute en HBO.

Praktische informatie

  • De voorverkoop start vandaag (18 maart).
  • Kaarten kopen kan hier.
  • Aanvang 14.30 uur
  • Zaal open 14.00 uur
  • Entree 15,- incl. daglidmaatschap
  • Entree leden The John Adams Institute 12,50 incl. daglidmaatschap
  • Het Facebook event

Kaarten winnen?

Wil jij samen met een vriend of vriendin bij dit gave event aanwezig zijn? Dan wij goed nieuws. Wij mogen namelijk 3×2 kaarten weggeven! Wil je kans maken, stuur ons dan een mailtje met daarin beschreven naar welk artwork of naar welke scene jij het meest benieuwd bent tijdens dit event. Vergeet ook je contactgegevens niet, wel zo makkelijk als we de winnaars willen benaderen 😉

Meedoen kan t/m donderdag 31 maart. Wij zijn erg benieuwd naar jullie inzendingen!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar