Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Hall of Faces in teaser seizoen 6 Game of Thrones!

/
/
Foto: HBO
Foto: HBO

Zondag was het eindelijk zover, HBO trakteerde Game of Thrones-fans nogmaals een leuke en interessante teaser van seizoen 6. Deze teaser vindt plaats in Braavos waar Arya zich bevindt, maar… Met veel bekende gezichten!

Zelfs Jon Snow, Ned Stark én Joffrey zijn heel eventjes terug in seizoen 6 van Game of Thrones! In de Hall of Faces, in de kerk waar Arya zich heeft aangesloten, zijn namelijk alle dode gezichten te zien. Deze gebruiken de ‘men without faces’ om telkens van karakter te veranderen. Iets wat Arya ook dolgraag wil.

Met deze teaser zien we in ieder geval dat we (eindelijk) veel meer gaan beleven met Arya en hoe ze verandert van Arya Stark van Winterfell naar een vrouw zonder gezicht?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar