Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Geen The Winds of Winter vóór seizoen 6

/
/

The Winds of WinterWaarschijnlijk heb je een feestelijke jaarwisseling gehad en ben je 2016 goed begonnen, maar George R.R. Martin had vandaag slecht nieuws voor zijn fans. Hij laat op zijn persoonlijke blog weten dat The Winds of Winter, het volgende boek van de A Song of Ice and Fire-serie, nog niet af is. Dit is natuurlijk een domper, maar “no one could possibly be more disappointed than me,” aldus Martin.

In zijn update geeft hij aan dat hij aan dat er al veel geschreven is, maar dat er ook nog veel geschreven (of herschreven) moet worden. In het gunstigste geval gaat dit nog maanden duren. Hij schrijft over wat hij in 2015 allemaal heeft meegemaakt en welke impact dit gehad heeft op het proces. Dolgraag wilde Martin het boek uitbrengen vóór het zesde seizoen en dit betekende een deadline rond Halloween. Niet gelukt. De volgende deadline was het einde van het jaar, ook niet gelukt.

Dus stopt Martin met het stellen van deadlines, hij neemt zijn eigen tempo aan en hij ziet wel waar het schip strandt. En ja, hij zegt dat de show spoilers bevat van de boeken, maar dit is niet altijd het geval. De televisieserie is niet meer een kopie van de boeken, maar een adaptie. Dus zullen we beide media op een eigen manier moeten nemen zoals ze zijn.

Dat is ook wat ik ga doen. Ik baal van dit nieuws, maar het is niet anders. De show is de show en het boek is de boek. Ik kijk uit naar The Winds of Winter, maar net zo veel naar seizoen 6. Hoe overleef jij dit nieuws?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar