Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Drie nieuwe promo’s voor seizoen 6

/
/

Jaime Lannister seizoen 6Seizoen 6 komt dichterbij en ook HBO is de fans warm aan het maken. Zo zagen we recent Jaime Lannister in een nieuwe promo van HBO NOW. Ondanks dat deze eerste blik op de Kingslayer erg kort was, is er meer! HBO heeft gisteren namelijk drie promo’s online gezet die ons informatie geven over de dreigingen voor House Stark, House Lannister en House Targaryen in seizoen 6. Lees snel meer als je wil weten wat er aan de hand is.

In de promo van House Stark horen we Ramsay Bolton (Iwan Rheon) zeggen dat Winterfell van hem is. Dat belooft wat voor the North!

In de tweede promo, van House Lannister, is het de High Sparrow (Jonathan Pryce) die spreekt over het omverwerpen van een rijk.

De derde promo, van House Targaryen, vind ik persoonlijk het spannendst. We horen een Dothraki verklaren dat Daenerys een ‘Queen of Nothing’ is.

Deze drie promo’s lijken mij een mooie voortgang tijdens het wachten. Welke van de drie is jouw favoriet? Stark, Lannister of Targaryen?Promo's seizoen 6

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar