Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Verwijzingen naar R+L=J in Game of Thrones

/
/
Jon Snow in seizoen 5
Jon Snow in seizoen 5

Wellicht dat we in het zesde seizoen gaan zien of een van de populairste Game of Thrones fan theorieën waar is. Aan het begin van dit jaar schreven we al eens over stille hints naar deze theorie. Als je niet weet op welke theorie we doelen, lees dan het hiervoor genoemde artikel waarin Henk het uitlegt.

Vandaag kwam ik een filmpje tegen waarin een alle beelden over wie nu Jon’s moeder is uit de serie aan elkaar zijn gemonteerd. Het zijn er meer dan ik dacht! De hele video duurt 8 minuten, maar is het bekijken zeker waard.

Met zoveel verwijzingen in de serie kan het toch niet zo zijn dat we nooit zullen weten wie Jon’s moeder is? Wat denken jullie?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. Ik kijk heel erg uit naar de scene van de Tower of Joy en vooral de vraag waarom 3 leden van de Kingsguard Lyanna Stark bewaken terwijl koning Aerys (met Rhaenys en Aegon) in Kings Landing zit en de andere (bekende) erfgenamen in Dragonstone (Rhaella, Viserys en de ongeboren Daenerys) zitten.
    Dat zou toch een hele goede reden moet hebben….

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar