Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De eerste beelden van Game of Thrones seizoen 6

/
/

First footage GoT season 6Sinterklaas heeft nog maar net Nederland verlaten en het eerste kerstcadeautje is al binnen! HBO trakteerde ons in hun ‘yearender’ op een mooie terugblik, maar we krijgen ook drie shots uit Game of Thrones seizoen 6 te zien! Lees verder om de video te bekijken.

We zien dus Daenerys in de wildernis, Ramsay Bolton tussen wat soldaten en Cersei in een omhelzing met Tommen. Daarnaast horen we Melisandre in het begin van de video zeggen: “There’s power in you. Do you feel it?” Zou dit ons nóg meer vertellen over het lot van Jon Snow, naast de poster die recent verscheen? Dit belooft wat voor seizoen 6!

Naar welk van de drie nieuwe beelden kijk jij het meest uit in het zesde seizoen?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Naar Daenerys natuurlijk! 🙂 Ik ben echt benieuwd hoe het met haar verder gaat, zowel in de serie als in het boek.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar