Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones is opzoek naar twee noordelijke lords

/
/
Winterfell; is dit waar de speeches van beide personages plaats vinden?
Winterfell; is dit waar de speeches van beide personages plaats vinden?

Volgens onze collega’s van Watchers on the Wall is de serie nog steeds bezig met het invullen van enkele rollen. Het gaat om twee noordelijke lords die waarschijnlijk om spoiler-redenen een tijdelijke fake naam hebben gekregen.

De rolbeschrijvingen:

“Boyce”; een jonge edelman van rond de twintig die aan de macht is gekomen voordat hij hier eigenlijk klaar voor was. De acteur die gezocht wordt moet fit zijn, over een noordelijk accent beschikken en er ruig uit kunnen zien.

Volgens de bronnen van Watchers on the Wall geeft dit personage enkele speeches in een scene met enkele hoofdrolspelers uit de serie. De opnames voor deze rol duren slechts een dag en vinden plaats op 16 december in Noord Ierland.

Het tweede personage wordt “Fletcher” genoemd en wordt beschreven als een dikke edelman van rond de zestig met een noordelijk accent. Zijn personage geeft volgens bronnen een roerende speech waarin hij onverwachts bekend maakt van politieke kleur te switchen. De opnames voor deze rol vinden op dezelfde dag en locatie plaats als bovenstaande rol.

Speculatie

De rol van “Boyce” is lastig, mij schiet niet direct een naam te binnen. De naam van Cley Cerwyn wordt online genoemd. Afgelopen seizoen werd in de serie gemeld dat Ramsey zijn vader gedood heeft wegens het niet betalen van belasting, wellicht dat Cley daardoor onverwachts aan de macht is gekomen?

De beschrijving van “Fletcher” roept meer herkenning op en doet mij sterk denken aan Wyman Manderly. Het noordelijke plot zal wellicht niet zoveel aandacht krijgen als in A Dance with Dragons, maar deze beschrijving doet vermoeden dat we in ieder geval een deel gaan zien. Ik ben benieuwd!

Wat denken jullie van deze twee rollen? Laat het ons hieronder weten!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Wyman Manderly is voor mij een zeer interessant karakter in het boek. In mijn ogen een niet typische noorderling, want hij lijkt wat ‘strategischer’ (kies bewust voor dit woord om niet te veel te verklappen) dan andere noordelijke lords. Ik hoop dat ze zijn karakter goed kunnen overbrengen in de korte tijd dat hij in beeld zal zijn. Als dat lukt, is het smullen geblazen…

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar