Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

All Men Must Draw

/
/
All Men Must Draw, het officiële Game of Thrones kleurboek
All Men Must Draw, het officiële Game of Thrones kleurboek

Pak je rode potloden maar vast, want er is nu een officieel Game of Thrones kleurboek uitgebracht. Kleuren voor volwassen is al een tijdje erg hip en Game of thrones kan dan natuurlijk niet achterblijven. In het boek staan 45 illustraties gebaseerd op de boekenreeks A song of Ice and Fire. Dus grijp je kans om een van je favoriete personage een kleurtje te geven.

All Men Must Draw Back
De achterkant

Aan het boek hebben 5 verschillende illustrators meegewerkt, namelijk Yvonne Gilbert, John Howe, Tomislav Tomic, Adam Stower and Levi Pinfold. Het boek begint met 9 wapens van de meest bekende families in de wereld van Westeros, zoals de Starks en de Lannisters. De tekeningen zijn stuk voor stuk prachtig en waarschijnlijk nog mooier als ze ingekleurd zijn.

Illustratie van Tomislav Tomic
Illustratie van Tomislav Tomic

Naast elke tekening staat een stuk tekst geciteerd uit een van de boeken waarop de tekening is gebaseerd. “Dark wings, dark words, Old Nan always said, and of late the messenger ravens had been proving the truth of the proverb.” –A Game of Thrones.

Illustratie van Adam Stower
Illustratie van Adam Stower

De tekeningen zijn erg gedetailleerd en vaak wordt er van de gehele bladzijde gebruik gemaakt. Hierdoor kan het moeilijk zijn om in de hoekjes te kleuren. Daarnaast is het erg lastig om de pagina’s uit het boek te verwijderen, doordat het boek gelijmd in plaats van genaaid. Dus als je de tekeningen zou willen ophangen zal je een stukje van de pagina moeten snijden. Het papier is erg dik waardoor het fijn kleurt. Ik heb zelf alleen kleurpotloden gebruikt, maar door de dikte van het papier zullen stiften of gelpennen waarschijnlijk niet doordrukken naar de achterkant van de bladzijde.

Illustratie van Levi Pinfold.
Illustratie van Levi Pinfold.

Er zijn twee verschillende soorten kleurboeken in de omloop, met een witte voorkant en een met een blauwe omranding. Alleen ik weet niet of er kwa inhoud een verschil is tussen de boeken, maar de specificaties zijn precies hetzelfde. Ik heb het kleurboek gekocht bij bookdepository.com voor €12,- maar bij bol.com is het ook gewoon te koop.

Illustratie van John Howe
Illustratie van John Howe

Mijn favoriete illustratie uit het kleurboek is Loras van Yvonne Gilbert. Haar illustraties spreken mij het meest aan in het boek, door alle details in de tekening. De tekening op de voorkant is ook door haar gemaakt. Ik vind het kleurboek een echte aanrader voor fans van de boeken, maar ook van de serie. Vooral leuk om nu met de feestdagen cadeau te geven of te krijgen. m de koude winterdagen door te komen en om het wachten op het boek 6 en seizoen 6 te verzachten. Ik vermaak mij in ieder geval wel de komende tijd.

Illustratie van Yvonne Gilbert
Illustratie van Yvonne Gilbert
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar