Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Spoilers: de terugkeer van gemiste personages

/
/
Ons laatste bezoek aan Riverrun was toen we afscheid namen van Lord Hoster Tully
Ons laatste bezoek aan Riverrun was toen we afscheid namen van Lord Hoster Tully

Er komt steeds meer naar buiten over seizoen 6. Er komen een aantal personages terug die we al enige tijd niet meer hebben gezien en zoals hierboven te zien wordt er ook gewerkt aan een nieuwe locatie. Als je geen SPOILERS wil over het nieuwe seizoen lees dan niet verder!

Maar de BLACKFISH is weer in seizoen 6 terug! Het is alweer enige tijd geleden dat Brynden Tully, de oom van Catelyn Stark te zien was, namelijk in seizoen 3 tijdens de beruchte ‘Red Wedding’. Hij was er even tussenuit gegaan om naar de wc te gaan en hierdoor waarschijnlijk ontsnapt aan de dood. Maar sindsdien is niks meer van hem vernomen.Blackfish

Los Siete Reinos bevestigd dat Clive Russel (Brynden) gespot is op de set in Noord Ierland. Daarnaast lijkt een bouwwerk dat in Corbet wordt gebouwd verdacht veel op Riverrun (zie onderstaande afbeelding). Tevens is de slag om Riverun nog niet in beeld geweest, waar de Blackfish een belangrijk rol heeft.

 

Er is nog iemand die sinds de red wedding spoorloos verdwenen is. De bruidegom Edmure Tully. Het laatst zagen we hem weggedragen worden voor de bedceremonie, om het huwelijk te kunnen voltrekken. Na het gevecht is hij gevangengenomen door de Freys, maar verder is er niets over hem bekend. Maar ook Tobias Menzies (Edmure) is gespot op de Riverrun set. Seizoen 6 belooft dus een terugkeer van de Tullys!

Zal die andere Tully dan ook terugkeren in seizoen 6?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. Blackfish Tully is cool! En please laat ‘je weet wel wie’ rest in peace…

    • Het lijkt me juist gaaf om te zien hoe het verder zal gaan met ‘je weet wel wie’. Het zou zomaar een nog redelijk belangrijke, maar niet al te belangrijke draad van het verhaal kunnen worden.
      Nu maar afwachten tot The Winds of Winter 😉

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar