Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Meer info over de cast van seizoen 6

/
/

Er komt steeds meer informatie naar buiten over de nieuwe castleden van Game of Thrones seizoen 6. In deze post praten we jullie weer helemaal bij.

Ross Anderson

Zoals jullie hieronder kunnen zien heeft Universal Artists recentelijk bekend gemaakt dat Ross Anderson gecast is voor het zesde seizoen van Game of Thrones. Officieel is er nog weinig bekend over de rol die hij gaat spelen, maar gezien een recent casting bericht lijkt hij een van de theateracteurs in Braavos te gaan spelen.

https://twitter.com/UniversalMark1/status/637203478029447172

Essie Davis

Volgens Watchers on the Wall heeft ook de Australische actrice Essie Davis een rol in dezelfde theatergroep weten te bemachtigen. Volgens het artikel is ze de vrouwelijke hoofdrolspeelster binnen de groep en is ze voor opnames gesignaleerd in het Spaanse Girona. Ze speelde eerder rollen in films als The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions. Hieronder een foto van de actie in kostuum:

Richard E. Grant

Nog een casting gelieerd aan de hierboven beschreven theatergroep. Acteur Richard E. Grant speelt als de mannelijke hoofdrolspeler in het gezelschap de rol van de koning. Zijn rol lijkt erg op die van Izembaro uit de boeken. Hij zal in drie afleveringen te zien zijn.

Richard E. Grant als Izambaro?
Richard E. Grant als Izambaro?

Kevin Eldon

Tot slot Kevin Eldon, die ook een rol speelt als acteur binnen het theatergezelschap. Eldon is een stand-up comedian/acteur en onder andere te zien geweest in films als Hugo en Hot Fuzz. Wat de naam van zijn personage in Game of Thrones zal zijn is onbekend, maar op basis van enkele set foto’s lijkt hij Ned Stark te vertolken in het theaterstuk wat de groep opvoert.

Kevin Eldon
Kevin Eldon

Geen van deze casting berichten is officieel door HBO bevestigd.

Foto’s via Teleprograma

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar