Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Euron Greyjoy gecast

/
/
Pilou Asbæk als Paolo Orsini in The Borgias
Pilou Asbæk als Paolo Orsini in The Borgias

Volgens Watchers on the Wall (WOTW) is de Deense acteur Pilou Asbæk gecast als Euron Greyjoy, de oom van Theon en Yara. Tijdens de opnames van een belangrijke scène in Ballintoy Harbour (Noord Ierland) was volgens bronnen van de site te zien hoe hij werd toegejuicht.

Asbæk is bekend van zijn rollen in series als Kasper Juul in Borgen en als Paolo Orsini The Borgias. HBO heeft de casting inmiddels officieel bevestigd.

De onderstaande tekst bevat spoilers over de opgenomen scène.

De belangrijke scène waarover we in de eerste alinea spraken lijkt de ‘Kingsmoot’ uit A Feast for Crows te zijn. Gemma Whelan (Yara) was, zoals te verwachten, ook bij de opnames aanwezig. Een Victarion was er niet, het lijkt erop dat we hem ook niet gaan zien in Game of Thrones seizoen 6.

Bronnen van WOTW gaven aan dat er ook een acteur aanwezig was die waarschijnlijk de rol van Aeron vertolkt, de ‘Drowned Priest’ die de Kingsmoot leidt. Wie dit was is onbekend, mogelijk niet dezelfde acteur die in het tweede seizoen de rol van de Drowned Priest vertolkte.

De opnames in Ballintoy Harbour duren nog de gehele week, dus hopelijk lekt er nog meer informatie en/of beelden uit… Wat vinden jullie van deze casting en het feit dat we waarschijnlijk geen Victarion gaan zien in het zesde seizoen?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar