Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Seizoen 6 casting update

/
/
Tristan Heanue, Andrew Bryan en Eddie Eyre
Tristan Heanue, Andrew Bryan en Eddie Eyre

Het was een beetje stil de laatste tijd, maar inmiddels begint er weer langzaam wat casting nieuws binnen te druppelen.

Souad Faress

Actrice Souad Faress is gecast voor een nog onbekende rol in het zesde seizoen van Game of Thrones. Ze speelde eerder rollen in de series Silent Witness en Hunted. Volgens haar management beginnen de opnames voor haar rol in oktober.

Eddie Eyre

De Engelse acteur Eddie Eyre gaat de rol van ‘Ser Alfred Hunrith’ spelen. Jullie denken nu vast wie is dat? Die naam komt niet voor in de boeken… Dat klopt. Volgens zijn CV vinden de opnames van zijn rol momenteel plaats.

Jóhannes Haukur Jóhannesson

Een IJslandse website meldt dat Jóhannes Haukur Jóhannesson een kleine rol in Game of Thrones heeft weten te bemachtigen. De acteur zal te zien zijn in twee afleveringen en het lijkt er op dat hij een lid van de bende is waarover we al eerder schreven.

Andrew Bryan

De Noord Ierse acteur Andrew Bryan is gecast als een officier van de Boltons, zo valt te lezen op zijn CV. De opnames voor deze rol zijn op 19 augustus jl. afgerond.

Tristan Heanue

Volgens het CV van Tristan Heanue zal hij in het aankomende seizoen te zien zijn. Wat zijn rol zal zijn is nog onbekend, maar het lijkt om een kleine rol te gaan.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar