Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Max von Sydow in Game of Thrones seizoen 6

/
/
Foto: Mario Antonio Pena Zapatería via Wikimedia
Max von Sydow

Vorige maand was ons al bekend dat Bran Stark terug zou keren in het volgende seizoen van Game of Thrones en er was een grote kans dat we ook zijn metgezellen weer zouden zien. In seizoen 4 hebben de jonge Stark achtergelaten bij de Three-eyed Raven, die toen gespeeld werd door Struan Rodger. HBO heeft recent bekendgemaakt dat een andere acteur deze rol over gaat nemen, meldt Entertainment Weekly.

Deze nieuwe acteur is de Zweedse Max von Sydow. Vorige week werd al bekend dat Ian McShane een rol krijgt in het zesde seizoen en met Von Sydow krijgt de cast er nog een beroemde acteur bij. Fans kunnen hem bijvoorbeeld kennen van Star Wars: The Force Awakens en The Exorcist.

Waarschijnlijk krijgt Max von Sydow niet erg veel screentime in de serie, maar zijn rol  is er natuurlijk ook niet zo maar een. Denk jij dat hij een goede tutor voor Bran zal zijn?

Foto: Mario Antonio Pena Zapatería via Wikimedia

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar