Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Ian McShane gecast voor Game of Thrones seizoen 6

/
/
Ian McShane als Andrew Finney in Ray Donovan seizoen 3
Ian McShane als Andrew Finney in Ray Donovan seizoen 3

De Engelse acteur Ian McShane is gecast voor een nog mysterieuze rol in het zesde seizoen van Game of Thrones. Volgens Entertainment Weekly zal hij slechts een aantal keer te zien zijn gedurende het seizoen, maar zijn rol wordt als erg belangrijk omschreven.

Momenteel is McShane te zien in de Showtime serie Ray Donovan, maar hij is ook geen onbekende voor HBO. Zo was hij te zien als Al Swearengen in de HBO serie Deadwood. Een andere rol waarvan je hem zou kunnen kennen is die van de legendarische piraat Blackbeard in Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Welke rol hij gaat spelen is nog onbekend, maar dat neemt niet weg dat we hier over kunnen speculeren. Namen die rond gaan op het internet zijn Randyll Tarly en Euron Greyjoy, welke we beide waarschijnlijk gaan zien in seizoen zes. Wij gokken dat hij Tarly gaat spelen, wat denken jullie? Laat het ons weten in de reacties!

Foto: Michael Desmond/SHOWTIME

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar