Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Castillo de Zafra bevestigd als de ‘Tower of Joy’

/
/

Groot nieuws! Bronnen rondom de opnames in Spanje hebben bevestigd dat Castillo de Zafra inderdaad gaat fungeren als de Tower of Joy, dit meldt Watchers on the Wall vandaag.

Castillo de Zafra
Oordeel zelf, dit kasteel is toch gemaakt om te fungeren als de Tower of Joy?

Na dit bericht en de berichten dat HBO opzoek is naar een ‘Legendary Fighter’ lijkt het inmiddels een zekerheidje dat we in seizoen 6 een flashback naar de gebeurtenissen bij deze toren gaan zien. Over de Legendary Fighter is inmiddels ook wat meer bekend, HBO heeft namelijk een update van het casting bericht verspreid. Het lijkt er op dat de vechtscènes door een stuntvechter gedaan zullen gaan worden.

De acteur heeft een paar regels tekst, verschijnt in 1 aflevering en de opnames staan gepland voor de week van 28 september in Noord Ierland. Dat laatste is opmerkelijk aangezien het kasteel in Spanje staat en het gevecht in de boeken buiten de Tower of Joy plaatsvindt…

Zou dit betekenen dat we gebeurtenissen voorafgaand aan het gevecht gaan zien die binnenin de toren plaatsvinden? Of wellicht dat de serie enkele aanpassingen heeft gedaan en het gevecht binnen begint? Het is in ieder geval geruststellend dat het gevecht nog steeds als ‘massive and memorable’ wordt beschreven.

Waar ik zelf trouwens benieuwd naar ben is of we Sean Bean gaan terug zien in de rol van Ned Stark tijdens dit gevecht. Of zou dit ingevuld gaan worden door een jongere Ned, er gaan immers ook geruchten dat die rol gecast wordt… Wat denken jullie?

Foto’s: Borjaanimal, via Wikimedia Commons

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. “Spoiler alert”
    Ik ben hier heel erg benieuwd naar hoe dit in beeld gebracht gaat worden en of in de serie de “belofte” bekend gemaakt wordt die in de boeken nu nog mysterieus gehouden is.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar