Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Ricky Champ gecast als ‘Flynn’

/
/
Ricky Champ
Ricky Champ

Weinig Game of Thrones nieuws de laatste tijd, tenminste als je de vele berichten over Kit Harington in Belfast niet meerekent… Gelukkig is er vandaag weer iets te melden rondom onze favoriete serie. Volgens zijn online CV is Acteur Ricky Champ gecast in de rol van ‘Flynn’ voor Game of Thrones seizoen 6.

We schreven al eerder over deze rol in een van onze blogs over de casting rondom het zesde seizoen. Flynn is lid van een bende die religie misbruikt om mensen op het platteland te terroriseren en verschijnt in twee afleveringen van seizoen 6.

Wat denken jullie van deze casting? En hebben jullie een idee welke rol deze bende gaat spelen in de serie? Ik kan me namelijk geen bende herinneren uit de boeken die in deze beschrijving past.

Ik ben ook erg benieuwd wanneer er meer bekend wordt rondom de andere rollen waarnaar gezocht wordt, en dan vooral naar de ‘Legendary Fighter’. Volgens de laatste geruchten is in ieder geval de ‘Heer van een huis uit het verre noorden’ nog niet gevonden en wordt hier nog druk naar gezocht.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar