Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones San Diego Comic Con panel

/
/
De Game of Thrones panelleden tijdens de San Diego Comic Con
De Game of Thrones panelleden tijdens de San Diego Comic Con

Net als de afgelopen jaren was ook dit jaar de cast van Game of Thrones weer aanwezig tijdens de San Diego Comic Con. Het panel, dat gemodereerd werd door late-night host en Game of Thrones fan Seth Meyers, bestond uit uitvoerend producent Carolyn Strauss, regisseur David Nutter en de castleden Alfie Allen (Theon), John Bradley (Sam), Gwendoline Christie (Brienne), Liam Cunningham (Davos), Natalie Dormer (Margaery), Conleth Hill (Varys), Hannah Murray (Gilly), Sophie Turner (Sansa), Maisie Williams (Arya) en tot slot onze Nederlandse Carice van Houten (Melisandre).

Het volledige panel kan je hier onder bekijken:

De afgelopen jaren was het panel tijdens de Comic Con vaak een moment waarop nieuws zoals casting berichten naar buiten kwamen, helaas was dat dit jaar niet het geval. Wel werden er twee leuke video’s voorafgaande aan het panel met de cast en crew vertoond.

De eerste was een ‘Pop Culture Mash-Up’ video met daarin de beste Game of Thrones verwijzingen uit diverse televisie programma’s:

In de tweede video zien we de audities van diverse acteurs en actrices, waaronder ook Carice van Houten en Michiel Huisman!

Wat vonden jullie het hoogtepunt van het panel? En zijn jullie net als ik teleurgesteld dat er geen casting nieuws bekend werd gemaakt?

Foto: GameOfThrones op Twitter

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar