Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De visual effects in Game of Thrones

/
/

Hardhome & DragonsVoor de meesten van jullie is het geen verrassing: in Game of Thrones worden veel visual effects gebruikt om de fantasiewereld waarin het verhaal zich afspeelt veel realistischer te maken. Sinds het begin van seizoen 3 is Joe Bauer hoofd van de VFX in deze megaproductie. Rainer Gombos had deze taak voor hem. Io9 ging in gesprek met Bauer over de grootste projecten in Game of Thrones. Van het resultaat is een filmpje gemaakt:

Natuurlijk spelen de draken een grote rol, maar ik vond het ook erg leuk om te zien dat ze terugkwamen op de ‘uitbreidingen van sets’. Bijvoorbeeld de Red Keep boven het duel van Oberyn en de Mountain.

Zoals te zien was, was Hardhome ook een hele uitdaging. El Ranchito, het bedrijf dat wat visual effects verantwoordelijk was voor deze aflevering, heeft een filmpje vrijgegeven met daarin alle belangrijke VFX van deze strijd met de White Walkers en hun leger van de doden. Bekijk het filmpje hier:

Wat vond jij de meest bijzondere prestatie?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar