Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Bran Stark terug in seizoen 6

/
/
Bran Stark
Isaac Hempstead-Wright als Bran Stark

Afgelopen seizoen hebben we deze bijzondere Stark moeten missen, maar volgend seizoen keert Isaac Hempstead-Wright terug in Game of Thrones, zo schrijft The Irish Examiner. Isaac heeft gezegd dat hij nog niet te veel kan onthullen over zijn terugkeer in Game of Thrones, maar wel kan hij melden dat Bran Stark interessante dingen te zien zal krijgen. In het bijzonder noemt hij interessante visioenen.

De laatste keer dat we Bran zagen was in de seizoensfinale van seizoen 4. Daar bereikte hij, samen met Hodor, Meera Reed en zijn direwolf Summer de drie-ogige raaf. Deze bijzondere verschijning, gespeeld door Struan Rodger, zei Bran dat hij de jonge Stark zou leren vliegen. Hopelijk komen we er volgend seizoen achter wat dat nou allemaal betekende.

Isaac Hempstead-Wright onthulde in het interview ook dat hij nog niks van seizoen 5 gezien heeft, omdat hij midden in zijn examens zat. Toch kijkt hij ernaar uit om alles te zien. Verheug jij je ook zo op de terugkeer van Bran Stark?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. Vind het zelf vreemd dat ze niet verder zijn gegaan met deze verhaallijn in seizoen 5 als dit in seizoen 4 de finale was.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar