Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Meer Game of Thrones seizoen 6 casting nieuws

/
/
Daenerys en Drogon in seizoen 5
Daenerys en Drogon in seizoen 5

Afgelopen week schreven we al over enkele rollen waarnaar de serie momenteel opzoek is. Inmiddels zijn er nog meer beschrijvingen online verschenen:

Qhogo and Akrat: HBO zoekt lange acteurs van een gemende afkomst voor deze rollen. Het zijn krijgers die een fictionele taal spreken. Als de twee namen het niet al bevestigden dan doet deze beschrijving het voor mij wel. Het lijkt om twee Dothraki te gaan, vermoedelijk van de khalasar die Daenerys aan het einde van seizoen 5 tegen kwam.

Kinvara: De hoge priesteres van de Red Temple of Volantis en eerste dienaar van Lord of the Light. Ze bezoekt Tyrion en VArys in Meereen. Haar auditie video is kort online verschenen (en weer verwijderd), een transcript van deze video is te lezen bij Watchers on the Wall (Engels).

Flynn: Lid van een bende die religie misbruikt om mensen op het platteland te terroriseren. Hij verschijnt in twee afleveringen van seizoen 6.

Lachlan: De leider van hierboven beschreven bende, ook hij is twee afleveringen te zien.

Japeth: Een ander lid van de bende, wordt beschreven als een ruwe fysiek sterke luitenant. Net als de bovenstaande twee personages zal hij twee afleveringen te zien zijn.

Bower: een bediende die een aflevering te zien zal zijn. De acteur die deze rol gaat vertolken moet een noord of midden Engels accent hebben. Zijn opnames vinden op dezelfde dagen plaats als de bende leden dier hierboven beschreven zijn dus vermoedelijk hebben ze met elkaar te maken.

Legendary Fighter: Een mysterieus figuur in van 30 a 40 jaar oud, wordt beschreven als ‘een toonbeeld van ridderschap’ en draagt een beroemd zwaard op zijn rug. HBO zoekt een goede zwaardvechter voor deze rol. Zijn opnames (vechtscènes) duren een week. Zou het kunnen gaan om een flashback met Ser Arthur Dayne? Ik hoop het!

Een Heer van een huis uit het verre noorden: beschreven als een woeste krijger. De rol is impact vol en komt voor in twee afleveringen. De acteur die de rol gaat spelen moet beschikken over een Noord Engels accent, groot en breed zijn en ten minste 1.80 lang. Zou dit mogelijk gaan om de recasting van Lord Jon Umber, ook bekend als ‘the Greatjon’?

Een heer van een Noordelijke vesting: Deze heer wordt beschreven als ‘meedogenloos en berekenend’ en zal te zien zijn in drie afleveringen. Mogelijk Lord Wyman Manderly?

Hunter: Een ruwe leger officier die in een actie scene met een van de hoofdpersonen zal voorkomen.

Een onderdanige Maester: Deze twintiger heeft moeite om op te staan tegenover anderen en komt in een aflevering van seizoen 6 voor.

Deze casting berichten geven een interessant inkijkje in wat we kunnen verwachten van Game of Thrones seizoen 6. Vooral de noordelijke heren en de ‘Legendary Fighter’ vind ik erg interessant. Zouden we een flashback te zien krijgen van de gebeurtenissen rond de Tower of Joy? Wat denken jullie van deze berichten?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. De hoge priesteres van de Red Temple of Volantis en eerste dienaar van Lord of the Light komt in de boeken voor als PRIESTER, een man dus. Hij komt bij Tyrion in een boot terecht in een hevige storm.
    Een onderdanige Maester: Waarschijnlijk komt hij Samwell tegen in The Citadel.
    De twee Dothraki zijn duidelijk. Daar kijk ik het meeste naar uit: naar Dany en de khalasar. En Drogon… 😀

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar