Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones seizoen 6 nieuws

/
/
Cersei en de High Sparrow in de seizoensfinale van Game of Thrones seizoen 5
Cersei en de High Sparrow in de seizoensfinale van Game of Thrones seizoen 5

Oké, misschien een beetje vroeg… De seizoensfinale van het vijfde seizoen is nog niet eens uitzonden, maar het eerste nieuws over Game of Thrones seizoen 6 druppelt alweer binnen.

Game of Thrones seizoen 6 keert terug naar Kroatië

Het is nog niet officieel bevestigd door HBO, maar volgens ‘The Hollywood Reporter’ wordt ook het zesde seizoen deels in Kroatië opgenomen. De opnamelocaties worden momenteel uitgezocht. De afgelopen seizoenen zijn er onder andere scènes opgenomen in de Kroatische steden Dubrovnik, Split, Klis en Šibenik.

Almería mogelijk nieuwe opnamelocatie voor seizoen 6

Dat er opnames voor Game of Thrones seizoen 6 is Spanje gaan plaats vinden is bekend. Voor seizoen 5 is geschoten in Sevilla en Osuna, voor seizoen 6 zijn de locaties Girona en Peñíscola bevestigd. De geruchten gaan dat hier mogelijk scènes uit Oldtown en Casterly Rock zullen worden opgenomen… Aan het lijstje met geruchten rondom Spanje kunnen we nu ook de stad Almería toevoegen. Almería heeft een lange geschiedenis met Hollywood en filmproducties. Zo zijn hier onder andere scènes voor de films Conan The Barbarian, The Good The Bad and The Ugly, Lawrence of Arabia, Indiana Jones and the Last Crusade en meer recent Exodus opgenomen.

Casting voor Game of Thrones seizoen 6

Inmiddels zijn de eerste casting berichten voor Game of Thrones seizoen 6 online verschenen. Het is nog geen echt casting nieuws, daarvoor is het wellicht nog wat vroeg. Het betreffen beschrijvingen van de rollen waarnaar de serie opzoek is, hieronder de opvallendste:

  • Een piraat van een jaar of 40 tot 50 met een behoorlijke reputatie. Meedogenloos, een beetje gestoord en er gevaarlijk uitziend. Het gerucht gaat dat we Theon’s oom Euron Greyjoy gaan zien in seizoen 6 en deze beschrijving lijkt dit te bevestigen.
  • Een vader in de leeftijd van 50 tot 60. Hij is een van de beste soldaten in heel Westeros, is humorloos, streng en intimiderend. Een beschrijving die veel overeenkomsten vertoond met Randyll Tarly, Sam’s vader.
  • Een priester van een jaar of 40 tot 50. Hij is een voormalig soldaat en heeft nu een nieuwe bestemming voor zijn leven gevonden als priester van de arme plattelandsmensen. Deze beschrijving lijkt op Septon Meribald.

De volledige lijst kan je hier lezen.

Goed om te zien dat de voorbereidingen voor het volgende seizoen al in volle gang zijn. Laat al het nieuws en nieuwe geruchten maar komen!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar