Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones cast weer bij de San Diego Comic Con

/
/

San Diego Comic Con logoNet als afgelopen jaren zal de cast van Game of Thrones opnieuw bij de San Diego Comic Con aanwezig zijn. HBO heeft dit vandaag bevestigd.

Er is een panel aangekondigd voor 10 juli welke gemodereerd zal worden door late-night host en Game of Thrones fan Seth Meyers. Het panel zal bestaan uit Game of Thrones uitvoerend producent Carolyn Strauss, regisseur David Nutter en de castleden Alfie Allen (Theon), John Bradley (Sam), Gwendoline Christie (Brienne), Liam Cunningham (Davos), Natalie Dormer (Margaery), Conleth Hill (Varys), Hannah Murray (Gilly), Sophie Turner (Sansa), Maisie Williams (Arya) en tot slot onze Nederlandse Carice van Houten (Melisandre). Na afloop van het panel zijn er voor de aanwezigen signeersessies.

Tijdens het Comic Con panel van afgelopen jaar werd er een video onthuld waarin de nieuwe cast leden voor seizoen 5 geïntroduceerd werden. Zou dat dit jaar ook weer het geval zijn? Na de casting berichten van de afgelopen tijd ben ik in ieder geval erg benieuwd…

Gaan er nog Nederlandse fans naar de San Diego Comic Con?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar