Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones: The Exhibition in Amsterdam

/
/

Gister schreven we al over de opening van Game of Thrones: The Exhibition in Amsterdam welke afgelopen dinsdag plaatsvond. In deze blog willen we jullie wat meer vertellen en laten zien over de tentoonstelling zelf.

Henk's favoriet: het kostuum van Oberyn Martell
Henk’s favoriet: het kostuum van Oberyn Martell

Henk: Game of Thrones: The Exhibition is echt een unieke ervaring die elke fan gezien moet hebben! Door het tonen van kostuums en props uit de serie kom je zelf helemaal terecht in onze wereld van familievetes, verraad en spectaculaire gevechten. Het mooiste vond ik het kostuum van Oberyn Martell, prachtig gemaakt met erg mooie details. Daarnaast dragen de interactieve elementen van the Exhibition zeker bij aan de ultieme ervaring die de bezoeker heeft. Heel bijzonder vond ik de 4D Experience ‘Ascend the Wall’, want we hebben er toch allemaal wel eens van gedroomd om in die lift te staan? Erg leuk dat fans deze kans krijgen, dus laten we er de komende dagen van genieten!

De 4D Oculus Rift Experience 'Ascend the Wall'
De 4D Oculus Rift Experience ‘Ascend the Wall’

Matthijs: Net als Henk vond ik de 4D Oculus Rift Experience erg gaaf! Van 3D films ben ik geen groot fan, dus ik was van te voren een beetje sceptisch. Dat was na de experience helemaal verdwenen. Wat gaaf is dit! Als je bovenop de Wall staat heb je echt het gevoel van hoogte. Nadat ik de bril en koptelefoon af deed stond ik nog letterlijk te trillen op m’n benen. Ga je naar de Exhibit, vergeet deze attractie dan zeker niet!

Het kostuum van Dario Naharis (Michiel Huisman)
Het kostuum van Dario Naharis (Michiel Huisman)

De kostuums zijn zoals we van Game of Thrones gewend zijn weer prachtig. Erg gaaf ook dat HBO Nederland het kostuum van Dario Naharis (Michiel Huisman) exclusief naar Nederland heeft weten te halen. Samen met de rode jurk van Melisandre (Carice van Houten) geeft dit een mooi Nederlands tintje aan de tentoonstelling. Als ik een heel klein minpuntje moet noemen, is het dat ik dit keer minder verrast werd door details op de kostuums die ik op het witte doek gemist had. Maar dat is wellicht een luxe probleem voor iemand die al twee Game of Thrones tentoonstellingen bezocht heeft.

De Jurk van Melisandre en cosplay Melisandre
De Jurk van Melisandre en cosplay Melisandre (Alice in Cosplayland)

De Oculus Rift Experience is overigens niet het enige interactieve element van de tentoonstelling. Je kan jezelf ook nog laten fotograferen als iemand die door de White Walkers te grazen is genomen of een video van jezelf laten opnemen waarin je door een draak van Daenerys in vuur en vlam gezet wordt.

We zijn heel benieuwd wat jullie het hoogtepunt van de tentoonstelling vonden! Laat het ons hieronder weten in de reacties.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Leuke post! Ik vond het ook echt geweldig!! Ik hoop dat er ooit een tentoonstelling komt waar alle kostuums van de hoofdpersonages te zien zijn.l zou dat betekenen dat de serie is afgelopen en dat willen we natuurlijk niet. Of dat het spel wordt uitgebracht met oculus rift. Waarom hebben jullie de je eigen White Walker foto’s niet toegevoegd? Dat lijkt me leuk om te zien!

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar