Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Een preview van aflevering 8

/
/

Jon HardhomeAanstaande maandag zendt HBO alweer de achtste aflevering uit van Game of Thrones. Bekijk hieronder de preview van de aflevering, genaamd Hardhome.

De naam van de aflevering geeft al aan wat er gaat gebeuren: Jon bereikt Hardhome, waar hij samen met Tormund Giantsbane probeert om zo veel mogelijk Wildlings mee te krijgen naar de Wall. Ook Stannis verkondigt immers regelmatig “Winter is coming“, en er moet een verdediging worden opgezet… Verder lijkt de aflevering voort te gaan bouwen op een aantal interessante wendingen uit aflevering 7. Zo gaan we zien hoe Daenarys omgaat met haar ‘Gift’ en hoe Cersei het vindt om ineens niet meer alle touwtjes in handen te hebben. Waar ben jij het meest benieuwd naar?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar