Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De opening van Games of Thrones: The Exhibition

/
/
Michiel Huisman en Daniel Portman
Michiel Huisman en Daniel Portman

Afgelopen dinsdag was het eindelijk zover, de opening van Games of Thrones: The Exhibition in de Amsterdamse Westergasfabriek. Uiteraard waren wij van Winteriscoming.nl daarbij aanwezig! Over de tentoonstelling zelf schrijven we nog een uitgebreide blog, maar de video onderaan deze post geeft al wel een hele goede indruk!

Michiel Huisman hoogtepunt van de avond

Het was pas rond 19:30 uur bekend dat Michiel Huisman, Daario, naast Daniel Portman ook zou komen naar de opening van de expositie. Hij was het hoogtepunt van de avond, want wel iedereen wilde met hem spreken. Maar helaas: hij had geen tijd, ook niet voor Winteriscoming.nl. We zijn een van de weinigen die überhaupt reactie kregen, want wij kregen op de rode loper een charmante ‘nee’ op de vraag of we iets mochten vragen en een ‘dank je’ toen we hem complimenteerden met zijn goed zittende haar.

Michiel Huisman was druk met interviews, want net nadat het was geopend stond hij alsmaar voor de camera’s van de pers. Cosplay Daenerys heeft geluk, want zij kon nog wel een foto maken van de acteur. Daarna verdween hij als sneeuw voor de zon.

Julie, Eline en Matthijs op de foto met Daniel Portman
Julie, Eline en Matthijs op de foto met Daniel Portman

Daniel Portman, Podrick, kreeg wel de kans om te blijven hangen. Hij heeft namelijk ook nog de expositie bekeken en mede meegedaan met de 4D-experience op The Wall. Zoals alle anderen was hij ook even duizelig na zijn virtuele bezoek. Maar: ‘It’s really awesome.’ En dat vinden we ook van jou!

Een eerste indruk

Ons team had gister versterking van Julie, ook wel bekend als De Filmkabouter. Zij heeft een erg leuke video van het event gemaakt welke je hieronder kan bekijken:

Van iedereen die ook bij de opening aanwezig was, we horen graag wat jullie van het event vonden!

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest

5 Comments

 1. Leuk artikel 🙂 En ‘+1’ voor de opmerking “Daarna verdween hij als sneeuw voor de zon.” haha

  Kudos voor De Filmkabouter: toffe video, Julie ^_^

 2. Het was een toffe avond. Veel plezier voor iedereen die de Exhibition nog gaat bezoeken!

 3. Cosplay Daenerys had geen geluk want ze is niet met hem op de foto gegaan, de beveiliging liet het niet toe 🙂 en ze heeft maar 1 foto van zichzelf op die avond… Maar het was wel erg leuk om de expositie zo mee te mogen maken. Leuk verslag ^_^

 4. Gisteren ben ik geweest op het allereerste uur (10:00 – 11:00)
  Het was geweldig. Ik had het veel drukker verwacht, maar tot mijn verbazing kon ik tot 3x toe the Iron Throne claimen. Oculus-ervaring was ook leuk (ik voelde het in m’n buik).
  Attributen uit de show + goede bijbehorende achtergronden. Achtergrond-muziek per onderdeel had persoonlijk iets beter gekund.
  (Dus niet The Rains of Castamere achter the Iron Throne)
  Ik hoopte stiekem nog een acteur te zien, maar daar was het waarschijnlijk wat te vroeg voor.
  Het was een fantastische expositie!

  Valar Morghulis.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar