Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De dood van Mance Rayder

/
/
Een blik achter de schermen bij het filmen van de dood van Mance Rayder
Een blik achter de schermen bij het filmen van de dood van Mance Rayder

Net als de afgelopen jaren heeft het productieteam van Game of Thrones ook dit jaar weer een scène uitgekozen om uit te lichten in de ‘Anatomy of a Scene’ reeks. De eerste scène die we dit seizoen zien in deze reeks is de laatste scène van de eerste aflevering van het seizoen; de dood van Mance Rayder (Ciarán Hinds).

Het team laat zien hoe de laatste momenten van Mance Rayder opgezet zijn, inclusief de scène voorafgaand aan de executie waarin Mance en Jon de filosofie van Mance bespreken die tot zijn dood leidt. Het hoogtepunt van de video is natuurlijk het laatste deel waarin Mance eindigt op de brandstapel. Hierin wordt uitgelegd hoe de brandstapel is ontworpen en hoe de vlammen zijn opgezet om de illusie te creëren dat Mance Rayder levend verbrand wordt.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar