Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Nieuw fragment uit The Winds of Winter online!

/
/
Alayne Stone by oakenvial on DeviantArt
Alayne Stone by oakenvial on DeviantArt

George R.R. Martin heeft een nieuwe hoofdstuk van The Winds of Winter online gezet. Dit hoofdstuk met als titel Alayne gaat over Alayne Stone, de schuilnaam die Sansa Stark gebruikt tijdens haar verblijf in the Vale. Het hoofdstuk is zoals altijd te vinden op de website van George R.R. Martin.

Het is volgens mij niet toevallig dat George R.R. Martin juist nu dit hoofdstuk online heeft gezet, afgelopen jaar plaatste hij ook al hoofdstukken (Tyrion, Arya) online vlak voor de première van het nieuwe Game of Thrones seizoen.

Ik vond het leuk om eindelijk weer eens een nieuw stuk van The Winds of Winter te lezen. Het is een leuk hoofdstuk wat meer laat zien over de ontwikkeling van Sansa. Enige nadeel is dat het smaakt naar meer en dat het me alleen maar meer nieuwsgierig maakt naar The Winds of Winter. Wanneer het boek verschijnt is helaas nog steeds onbekend.

Het hele hoofdstuk is te lezen op de website van George R.R. Martin.

Wat gaan we zien in seizoen 5?

De kans bestaat dat we het Arya hoofdstuk van afgelopen jaar dit jaar in de serie zullen gaan zien. Of dit ook het geval gaat zijn voor dit Sansa hoofdstuk is lastig te zeggen aangezien haar verhaallijn enigszins is aangepast t.o.v. de boeken. De geruchten gaan dat Sansa dit seizoen gaat opduiken in Winterfell en dat Ramsey mogelijk de rol van ‘Harry the heir’ gaat vervullen…

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar