Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Kostuum Daario Naharis exclusief naar Nederland

/
/

Zoals jullie al weten komt Game of Thrones: The Exhibition van 27 t/m 31 mei terug naar Nederland. Op die dagen kunnen fans van de serie de tentoonstelling bezoeken in de Westergasfabriek te Amsterdam.

Kostuum + Arakh Daario Naharis
Kostuum + Arakh Daario Naharis (Michiel Huisman)

Wat we nog niet wisten is dat de Nederlandse expositie enkele exclusieve stukken gaat tentoonstellen. Alleen in Amsterdam zullen het kostuum en de wapens van Daario Naharis (het personage van acteur Michiel Huisman) te zien zijn. De stukken worden tentoongesteld naast het kostuum van Daenerys Targaryen (Emilia Clarke).

Leuk dat de tentoonstelling ook deze keer een Nederlands tintje krijgt (tijdens de eerste editie was de jurk van Melisandre te zien)! Naar welk onderdeel van de tentoonstelling kijken jullie het meeste uit?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar