Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Kaarten Game of Thrones: The Exhibition vanaf morgen verkrijgbaar

/
/

Game of Thrones The ExhibitionHBO Nederland en KPN hebben vandaag aangekondigd dat de kaarten voor Game of Thrones: The Exhibition vanaf morgen verkrijgbaar zullen zijn. Van woensdag 27 tot en met zondag 31 mei zal de welbekende Game of Thrones tentoonstelling naar de Westergasfabriek in Amsterdam komen zodat fans zich kunnen onderdompelen in de wereld van hun favoriete serie. The Exhibition is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur.

Behalve op zondag wordt er gewerkt met tijdvakken van 60 minuten en bezoekers kunnen hiervoor kaarten reserveren. Zondags wordt het principe ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’ aangehouden. De kaartverkoop start morgen (30 april) om 10:00 uur op www.GOTExhibit.com. Er kunnen per persoon twee gratis kaarten gereserveerd worden. HBO-klanten bij KPN ontvangen een exclusieve e-mail om kaarten te reserveren op zaterdag, tussen 16:00 uur en 21:00 uur. Zit jij morgen klaar om kaarten te reserveren?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Não perca esta série, é perfeito, uma vez
    que a sua localização e sua produção para a história, que é muito ligado ao
    livro, em adição ao elenco é ótimo, definitivamente Game of Thrones 5 é a minha série de ficção favorito, e vem a quinta temporada,
    bom.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar