Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Games of Thrones tentoonstelling in de Westergasfabriek

/
/

Game of Thrones: The Exhibition komt van 27 t/m 31 mei terug naar Nederland! De internationale Game of Thrones tentoonstelling is voor fans op die dagen gratis te bezoeken in de Zuiveringshal West op de Westergasfabriek in Amsterdam.

De officiële opening van Game of Thrones: The Exhibition in 2013
De officiële opening van Game of Thrones: The Exhibition in 2013

Tickets zijn binnenkort te reserveren en worden middels tijdvakken toegekend. Voor de laatste dag van de tentoonstelling, zondag 31 mei, zijn er geen tickets te reserveren. Bezoekers krijgen die dag toegang op basis van het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ principe. Meer informatie over de expositie op is te vinden op gotexhibit.com.

Tijdens de expositie worden er ruim 70 voorwerpen uit de eerste vier seizoenen tentoongesteld, evenals een unieke selectie uit het vijfde seizoen dat vandaag in première gaat op HBO. De focus van de expositie is interactie, waarbij bezoekers de meest choquerende momenten uit de serie zelf kunnen beleven.

Eén van deze interactieve elementen is “Ascend the Wall”. Hierin ga je met een virtuele lift naar de top van de iconische, ruim 213 meter hoge Muur uit Game of Thrones. Daarnaast zijn natuurlijk diverse kostuums, wapens, harnassen en natuurlijk de IJzeren troon te zien.

In 2013 was Game of Thrones: the Exhibition ook in Nederland en was toen een groot succes! Met gemiddeld 3.000 bezoekers per dag, bleek dat er genoeg Game of Thrones fans zijn in Nederland. De tentoonstelling was toen te bekijken in de Posthoornkerk en werd geopend door Maisie Williams, Liam Cunningham en Carice van Houten. Bekijk hieronder een videoverslag van deze editie.

Gaan jullie dit jaar ook weer naar Game of Thrones: The Exhibition?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar