Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Rattleshirt opnieuw gecast

/
/
Ross O’Hennessy
Ross O’Hennessy

Bij Watchers on the Wall hebben ze een interessante ontdekking gedaan. Rattleshirt, ook bekend als The Lord of Bones, is opnieuw gecast. Volgens zijn online CV op spotlight.com zal Ross O’Hennessy de rol overnemen van Edward Dogliani, die hem in seizoen 2 en 3 speelde. Volgens dat zelfde CV zal hij te zien zijn in de twee afleveringen die door Miguel Sapochnik worden geregisseerd (aflevering 7 en 8).

Naast het opnieuw casten van Rattleshirt is er nog meer casting nieuws, dit bevat echter spoilers.

The Night’s King

Er gingen al geruchten dat de Night’s King, welke we zijn aflevering 4 van seizoen 4 voor het eerst zagen, terugkeert in seizoen 5. Dit is nu ook bevestigd door het management van Richard Brake, de acteur die de Night’s King speelt.

Wanneer en waar in het seizoen hij terugkeert is onbekend, maar het gerucht gaat dat dit zal zijn tijdens de Hardhome scènes…

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar