Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Nieuwe trailer seizoen 5 Game of Thrones

/
/

Schermafbeelding 2015-03-09 om 20.14.15

Apple heeft een nieuwe trailer van het vijfde seizoen van Game of Thrones getoond. En deze is steengoed!

Zo zien we veel meer van seizoen 5 in deze trailer dan in de eerste trailer. We zullen zien hoe Tommen met Margaery gaan trouwen, maar ook dat Tyrion aankomt aan de andere kant van de zee. Het wordt dus weer een veel bewogen seizoen. Zal Daenerys eindelijk dichterbij Westeros komen?

Op Apple Spring Forward (het evenement waar Apple nieuwe producten bekendmaakt) was deze speciale trailer van seizoen 5 van Game of Thrones voor het eerst te zien. Dit vanwege de nieuwe exclusieve samenwerking tussen HBO en Apple.

Dus naast al het vertier van de Apple Watch en nieuwe MacBook was het een feestje voor Game of Thrones-fans. Apple maakte namelijk ook bekend dat alle series en films van HBO binnenkort ook via iTunes of via Apple TV tegen betaling te bekijken zijn. Een abonnement (HBO Now) kost dan $14,99 en dat is goedkoper dan via de kabel. Wanneer dit ook in Nederland kan, is nog niet duidelijk.

Season 5 of Game Of Thrones is coming. We know how we’re going to watch. #HBONOW #AppleLive tw.itunes.com/HBONOW

Geplaatst door iTunes op Maandag 9 maart 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Ja, dit is de trailer waar ik (en niet alleen ik) op heb gewacht! Behalve de beelden, is ook de muziek erg goed en imponerend in vergelijking met de vorige trailer. Ik heb er zin in! 😀

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar