Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Geen boek spoilers in seizoen vijf

/
/

Dat er een moment gaat komen waarin de serie voorbij gaat aan het gepubliceerde materiaal in de boeken van George R.R. Martin is zeker. Het is immers niet realistisch te verwachten dat hij The Winds of Winter en A Dream of Spring (de laatste twee boeken) in de komende twee jaar zal gaan publiceren.

David Benioff en D.B. Weiss
David Benioff en D.B. Weiss

Ook weten we dat Benioff en Weiss veel met Martin gesproken hebben over het einde van de boeken zodat zij hier in de serie rekening mee kunnen houden.

Ik (en vele van jullie met mij denk ik) had de verwachting dat seizoen vijf al voorbij zou gaan aan het gepubliceerde materiaal van de boeken. Dit blijkt echter niet zo te zijn. Benioff en Weiss hebben tegenover de website Mashable bevestigd dat het aankomende seizoen GEEN boek spoilers zal bevatten.

Best verrassend aangezien een aantal personages al tegen het einde van hun verhaallijn in de boeken zitten (bijv. Sansa). Ook de trailer en de officiële seizoen vijf poster deden vermoeden dat Tyrion en Daenerys elkaar dit seizoen zouden gaan ontmoeten, iets wat in de boeken nog niet heeft plaats gevonden.

De officiële Game of Thrones seizoen 5 poster
De officiële Game of Thrones seizoen 5 poster

Dit bericht maakt mij alleen nog maar meer nieuwsgierig naar het nieuwe seizoen. Nog ruim twee weken wachten… Dan weten we wellicht iets meer.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar