Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones seizoen 5 gelijktijdig te zien in 170 landen

/
/
Carice van Houten als Melisandre
Carice van Houten als Melisandre in Game of Thrones seizoen 5

Het vijfde seizoen van Game of Thrones zal gelijktijdig te zien zijn in ruim 170 landen. Vanaf 13 april zijn de afleveringen, welke in Amerika op de zondagavond om 21.00 uur worden uitgezonden, elke maandag om 3.00 uur in de ochtend te zien bij HBO Nederland.

‘We zijn verheugd te zien hoe onze internationale partners Game of Thrones gelijktijdig met de Amerikaanse uitzending gaan aanbieden, aldus Michael Lombardo, President, HBO Programming. ‘Het wordt dan ook een fantastisch seizoen’, voegt hij eraan toe.

Het nieuwe seizoen is vanaf 13 april exclusief te zien bij HBO Nederland. De meest recente trailer kan je hier bekijken.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

4 Comments

  1. Ik mag hopen dat ze de aflevering de avond nadat de aflevering in amerika is geweest opnieuw uitzenden, want ik ga niet om 3.00 ’s nachts naar Game of Thrones kijken. Ik ben dan wel een groot fan, maar slaap belemmeren vind ik net iets te ver gaan.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar