Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Entertainment Weekly: Toch meer dan zeven seizoenen?

/
/

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones komt steeds dichterbij en zoals elk jaar publiceert het tijdschrift Entertainment Weekly rond deze tijd weer een speciale Game of Thrones editie met een prachtige fotoshoot van de cast. Er zijn dit jaar vier verschillende covers met Daenerys, Tyrion, Jon Snow en Arya. Daarnaast zijn er ook leuke foto’s en video’s verschenen, maar het opvallendste is toch wel het artikel van Entertainment Weekly waaruit blijkt dat HBO graag zou zien dat er uiteindelijk meer dan zeven seizoenen van Game of Thrones komen. Eerder werd door David Benioff en Dan Weiss aangekondigd dat er in totaal zeven seizoen zouden komen, maar blijkbaar zou HBO graag nog meer seizoenen willen uitzenden.

De covers van Entertainment Weekly
De covers van Entertainment Weekly

“Dit is een moeilijk gedeelte van wat wij doen,” verzucht Michael Lombardo, die zich bezig houdt met de programmering van HBO. “We zijn deze reis samen met David en Dan begonnen. Het is hun visie. Zou ik graag willen dat de serie nog tien jaar door gaat als fan van de serie en medewerker van HBO? Zeker weten.” HBO zou dus graag meer dan zeven seizoen zien, maar daarnaast wordt er ook al een poosje overwogen om Game of Thrones af te sluiten met een film. Vermoedelijk zullen er dus nog belangrijke gesprekken volgen tussen David, Dan, George R.R. Martin en HBO over hoeveel seizoenen er uiteindelijk gaan komen. Wat vinden jullie van deze opties? Zelf voel ik meer voor extra seizoenen dan voor een afsluitende film, omdat ik bang ben dat er bij een film misschien te veel details achterwege zullen worden gelaten. Aan de andere kant zou het natuurlijk wel cool zijn om de grote finale van Game of Thrones op het witte doek te zien..

De metamorfose van Arya
De metamorfose van Arya

Zoals ik al zei zijn er ook een aantal leuke foto’s gepubliceerd door Entertainment Weekly. Zo zijn er dus uitgebreide fotoshoots met Daenerys, Jon, Arya en Tyrion gepubliceerd. Op deze fotoshoots is trouwens te zien dat Arya in seizoen 5, net als grote zus Sansa in het vorige seizoen, een ware metamorfose heeft ondergaan en dat Tyrion een echte baard heeft gekregen. Daarnaast zijn er ook veel nieuwe stills gepubliceerd, waarvan je aantal in onze vorige post al kon zien. Wat ik misschien nog wel het leukste vind zijn de filmpjes van Entertainment Weekly, die opgenomen zijn tijdens de fotoshoots. Zo is er een grappig filmpje waarin de cast wordt gevraagd binnen dertig seconden een samenvatting te geven Game of Thrones. Bekijk het filmpje hieronder.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Weet iemand waar ik die edities van Entertainment Weekly kan halen? Zou ze graag in huis willen halen. De fysieke tijdschrift, niet een digitale versie ervan

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar